في تطور جديد لأزمة الفنانة المصرية شيرين عبد الوهاب، أصدر محاميها السابق ياسر قنطوش، بياناً مثيراً للجدل أعلن فيه انسحابه رسمياً من تمثيلها قانونياً، مشيراً إلى أنه تلقى منها مكالمة استغاثة، وهي في حالة انهيار نفسي، مطالباً بتدخل وزارة الصحة ووزارة الثقافة بشكل عاجل لحمايتها من ما وصفه بـ"سيطرة شخص مدمر على حياتها".
من جانبها، أعلنت شيرين عبد الوهاب إنهاء علاقتها القانونية بـ ياسر قنطوش بشكل رسمي، وقالت في تصريح خاص لـ"القاهرة 24": "من اللحظة دي يا أستاذ ياسر، إنت مش المحامي بتاعي، وهنزل بيان بده، ولو اتكلمت عني أي كلمة، حلوة أو وحشة، هتتحسب عليك علشان متعملش مؤتمر صحفي وتطلع تتكلم عن شيرين عبد الوهاب، أي كلمة هتتحسب عليك".
أما الفنان المصري حسام حبيب، فرد على الجدل القائم، قائلاً: "أنا متواجد مع شيرين في منزلها، وهي بخير، ومفيش أي حاجة ولا أي مشاكل، ومش عارف ليه الأستاذ ياسر قنطوش بيقول الكلام ده".
























